SFA Douaneconsultancy voor Douane, AEO en BTW advies

Referenties

 

 

 

 

 

SFA Douaneconsultancy – Over de grens en daar voorbij

SFA Douaneconsultancy werd door ons ingeschakeld voor een audit van onze AEO processen. Gelukkig hebben wij na een uitgebreide herbeoordeling onze AEO vergunning behouden

Wil Steinhorst is een aardige collega waar ik in het verleden mee samen heb gewerkt, dat komt nu in de praktijk nog steeds goed van pas.

Wil heeft alle douaneprocedures en bijbehorende sellf-assessement(s) met betrekking tot AEO op een professionele wijze beschreven en uitgevoerd. Hierdoor zijn wij nu in het bezit van de AEO vergunning.

Een zeer grote kennis van zaken, gecombineerd met een prettige manier van werken maakt Wil een niet te missen schakel in ons bedrijf.

Wil Steinhorst is zeer competent in douane en BTW zaken we raden elk bedrijf de diensten van SFA Douaneconsultancy aan.

Wil heeft ons volledig begeleid bij het beschrijven en opzetten van alle benodigde processen en procedures voor het behalen van onze AEO vergunning.

Wil Steinhorst is zeer professioneel en een expert in alle douane en BTW gerelateerde zaken. Hij is een aangenaam en eerlijk persoon, leuk om mee te werken.

Wil Steinhorst van SFA Douaneconsultancy is een expert op douanegebied met een zeer grote en diepgaande vakkennis op douanegebied specifiek met het huidige douane certificeringsbeleid voor de A.E.O. status.

Wij hebben Wil ingehuurd om al de interne procedures op te zetten voor onze vestigingen de aanvraag van de AEO vergunningen is prima verlopen.

Wij hebben het geluk gehad om door SFA Douane Consultancy begeleid te worden tijdens onze AEO aanvraag. Mede dankzij de vakkundigheid en passie van Will hebben wij sinds september 2016 het AEO certificaat. De externe audits die SFA aanbiedt zijn zeer prettig met goede feedback.

 

 

Dhr. Steinhorst (Wil) eigenaar van SFA Douaneconsultancy heeft een brede kennis op het gebied van douane en btw wetgeving, luchtvrachtveiligheid en AEO begeleiding.

Wil fungeert binnen onze organisatie als douane adviseur, beveiliging adviseur luchtvracht en geeft advies bij het opzetten en- of het behouden van alle huidige douanevergunningen inclusief status als Erkend Luchtvracht Agent en AEO-F (douane en veiligheid).
Wij als Wilhelmsen Ships Service B.V. zouden Wil bij elk bedrijf die met douanevergunningen, luchtvracht veiligheid en- of AEO onderwerpen te maken heeft warm aanbevelen

Sterke punten:

-Vakbekwaam
-Gedreven
-Punctueel
-Gedetailleerd
-Inlevingsvermogen
-Ruime praktijk ervaring 

 

 

Schrijf uw referentie over SFA Douaneconsultancy