SFA Douaneconsultancy voor Douane, AEO en BTW advies

ISO certificering

Herkent u dat? U staat op het punt zaken te doen met een ander bedrijf. Er is één ding dat u tegenhoudt: onzekerheid. Welke garantie kan het bedrijf u geven over de producten en diensten die het levert? En hoe klantgericht en efficiënt werk het? De twijfels die u nu heeft, kan een ander ook over uw bedrijf hebben.

 

De ISO 9001:2008 garandeert dat u zich toewijdt aan kwaliteit

Om een hoog niveau van kwaliteitsbeheer te garanderen, is de ISO 9001:2008 certificering in het leven geroepen. Wanneer uw bedrijf een ISO-certificering heeft kunnen handelspartners er zeker van zijn dat uw diensten of producten van hoge kwaliteit zijn. De ISO 9001:2008 certificering garandeert dat u zich toewijdt aan kwaliteit, innovatie en kostenbesparing, en dat kwaliteitsmanagement integraal deel uitmaakt van uw bedrijfsvoering.

 

Neem contact met ons op voor een ISO-certificering

Wat zegt u? U heeft geen ISO-certificering nodig, omdat u al een AEO-vergunning heeft. De certificeringen sluiten elkaar niet uit, ze vullen elkaar aan. Beiden zeggen dat uw bedrijf een betrouwbare internationale handelspartner is, maar dan op verschillende gebieden. De AEO-vergunning geeft aan dat u voldoet aan strenge eisen op het gebied van douanewetgeving en veiligheid, en de ISO-certificering geeft aan dat u voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Wilt u een ISO-certificering voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor een aanvraag, voor advies of voor een objectieve audit.

 

SFA Douaneconsultancy – Over de grens en daar voorbij