SFA Douaneconsultancy voor Douane, AEO en BTW advies

Douanevergunningen & Douane-entrepot

Wilt u een douane-entrepot opzetten? Daarvoor heeft u douanevergunningen nodig. Waarom zou u het werk van zo’n aanvraag op uw hals halen, terwijl u het samen met ons kunt doen? Bij SFA Douaneconsultancy hebben wij ruime ervaring met het aanvragen van alle benodigde douanevergunningen. Daarnaast onderhouden wij een uitstekend contact met de douaneautoriteiten. Van aanvraag tot toekenning, wij regelen samen met u alle soorten douanevergunningen die u nodig heeft, ook voor een douane-entrepot.

 

Bespaar tijd en kosten met de aanvraag van douanevergunningen

Een van de douanevergunningen die veel voor een douane-entrepot wordt gebruikt, is de ‘domiciliëringsprocedure inschrijving in de administratie van de aanvrager van het douane-entrepot’.

Deze vereenvoudigde douanevergunning maakt het mogelijk om goederen zonder tussenkomst van de douaneautoriteiten met een 'aanbrengbericht' op te nemen in uw entrepotadministratie. Omdat de criteria voor de meeste vergunningen overeenkomen met die van een AEO-vergunning adviseren wij ook gelijk een AEO-vergunning aan te vragen. Op deze manier profiteert u van diverse voordelen. Laat ons de procedures voor de vergunningen beschrijven, en u bespaart tijd en kosten.

 

SFA Douaneconsultancy – Over de grens en daar voorbij