SFA Douaneconsultancy voor Douane, AEO en BTW advies

Douanevergunningen & Douane-entrepot

Wilt u een douane-entrepot opzetten? Daarvoor heeft u douanevergunningen nodig. Waarom zou u het werk van zo’n aanvraag op uw hals halen, terwijl u het aan ons kunt overlaten? Bij SFA Douaneconsultancy hebben wij ruime ervaring met het aanvragen van alle benodigde douanevergunningen. Daarnaast onderhouden wij een uitstekend contact met de douaneautoriteiten. Van aanvraag tot toekenning, wij regelen alle soorten douanevergunningen die u nodig heeft eventueel met inbegrip van de douanevergunning voor een douane-entrepot.

 

Bespaar tijd en kosten met de aanvraag van douanevergunningen

Een van de douanevergunningen die veel voor een douane-entrepot wordt gebruikt, is de ‘domiciliëringsprocedure inschrijving in de administratie van de aanvrager van het douane-entrepot’.

Deze vereenvoudigde douanevergunning maakt het mogelijk om goederen zonder tussenkomst van de douaneautoriteiten op te nemen in de entrepot administratie. Voor deze en veel andere douanevergunningen heeft u een AEO-status nodig en dus een AEO-vergunning. Deze AEO-vergunning kunnen wij voor u aanvragen. Laat ons uw douanevergunningen en eventueel een AEO-status aanvragen, en u bespaart tijd en kosten.

 

SFA Douaneconsultancy – Over de grens en daar voorbij